Emmanuel Macron giflé: un témoin BFMTV a filmé la scène

Eventyret om Fjeren og Rosen #(2022)

Eventyret om Fjeren og Rosen

Eventyret om Fjeren og Rosen

  • Title: Eventyret om Fjeren og Rosen
  • Author: Josefine Ottesen
  • ISBN: 8762686542
  • Page: 141
  • Format: Paperback
Eventyret om Fjeren og Rosen By Josefine Ottesen,
Free Read Eventyret om Fjeren og Rosen - by Josefine Ottesen - Eventyret om Fjeren og Rosen, Eventyret om Fjeren og Rosen Eventyret om fjeren og rosen er fort llingen om Kongen af Det smukke Land som forelskelser sig i hejrepigen Ea men af lutter k rlighed kommer til at svigte hende Derfor bliver det Kongen selv der m


Recent Comments "Eventyret om Fjeren og Rosen"

Jeg kender Fjeren og Rosen fra min tid i 3.klasse hvor vores klassel re l ste bogen h jt for os i frokostpauserne Jeg husker vi var s betaget af bogen og var altid ivrige efter at h re n ste kapitel Historien om den unge konge, der m der den smukke hejrepige Ea fra fuglelandet betaget os alle i klassen og det var uanset k n Det var den bedste eventyrfort lling nogensinde S springes der over 10 r i tid og ens perspektiv p verden har ndret sig markant Man er ikke l ngere et barn, der nemt og hurti [...]

I loved it

Jeg synes at tempoet i bogen var okay Jeg gad godt vide hvad der skete i Det Smukke Land efter Kongens afrejse.

Selvom bogen aldrig helt fangede mig, vil jeg alligevel give den 4 stjerner Jeg kunne godt m rke, at den var skrevet til et yngre publikum, og havde jeg v ret mindre, s er jeg sikker p , at jeg ville have nydt den meget mere Det er bestemt en velskreven fort lling, som virker velegnet til at blive l st h jt for mindre b rn Det er et rigtigt eventyr.

When I was a child, this was probably my favorite book except of course Harry Potter I read it several times, and I felt like I was in a completely different world I don t blame my 12 15 year old self for liking it But it doesn t hold up now that I m grown up.

For dansk anmeldelse, f lg link happenstancie 2010

Loved this when I was a child


  • Free Read Eventyret om Fjeren og Rosen - by Josefine Ottesen
    141 Josefine Ottesen
Eventyret om Fjeren og Rosen