Emmanuel Macron giflé: un témoin BFMTV a filmé la scène

Alleen huilebalken hebben spijt #(2021)

Alleen huilebalken hebben spijt

Alleen huilebalken hebben spijt

  • Title: Alleen huilebalken hebben spijt
  • Author: Peter R. de Vries
  • ISBN: 9789026122293
  • Page: 348
  • Format: Hardcover
Alleen huilebalken hebben spijt By Peter R. de Vries,
Free Read Alleen huilebalken hebben spijt - by Peter R. de Vries - Alleen huilebalken hebben spijt, Alleen huilebalken hebben spijt Artikelen en columns over spraakmakende zaken en gebeurtenissen op het criminele vlak


Recent Comments "Alleen huilebalken hebben spijt"

Ik kwam dit boek toevallig tegen in de boekenkast toen ik aan het opruimen was Ik had het boek nog nooit gelezen en besloot om het een kans te geven Ik moet zeggen, ik vond het een beter boek dan verwacht Sommige verhalen waren heel intrigerend en andere vond ik persoonlijk erg langdradig Ik vond het interessant om sommige zaken vanuit een heel ander oogpunt te lezen en ook besef ik mij nu heel goed dat er ook in Nederland sprake is van veel onrecht.

zoals alle boeken van Peter r de Vries Leuk om te lezen.


  • Free Read Alleen huilebalken hebben spijt - by Peter R. de Vries
    348 Peter R. de Vries
Alleen huilebalken hebben spijt